+387 33 550 040
Branilaca Sarajeva 20/I, 71000 Sarajevo, BiH
[email protected]

Građevinsko zemljište – Rijeka – Hrvatska – 3046 m²

Cijena na upit

Sadržaji nekretnine

  • Asfaltni prilaz
  • Dvorište
  • Građevinska dozvola
  • Komunalni priključak
  • Uknjiženo

Opis

CITY Nekretnine ekskluzivno vrši prodaju građevinskog zemljišta u Rijeci, Republika Hrvatska koje se nalazi u ulici Antuna Mihića 1A, u neposrednoj blizini Osječke ulice.

Površina zemljišta iznosi 3046 m2.

Građevinsko zemljište se nalazi u gradu Rijeka, ulica Antuna Mihića, u neposrednoj blizini Osječke ulice, te tržnog centra Plodine u Osječkoj ulici, osnovne škole Škurinje, benzinske crpke Petrol, kao i ostali mnogobrojnih privrednih subjekata koji su odlika ove lokacije.

Udaljenost od najužeg centra Rijeke, kao i željezničkog kolodvora iznosi skoro 2 km, a svega 1,5 km od ulaza na Kvarnersku autocestu što ovoj lokaciji daje izuzetnu prednost i komunikaciju sa ostalim dijelovima Rijeke i njene okolice.

Na zemljištu se trenutno nalazi poslovni objekat površine cca 1200 m2 koji se sastoji od hale i uredskih prostorija, kao i pratećih sadržaja (garaža, skladište, radiona).

Zemljište posjeduje priključke industrijske struje, gradskog vodovoda i kanalizacije, telefona, a plinski priključak se nalazi uz samu granicu zemljišta.

Građevinsko zemljište posjeduje važeće očitovanje Odjela gradske grada Rijeke, uprave za razvoj, urbanizam i ekologiju i gospodarenje zemljištem iz 2012.godine.

CIJENA: Po dogovoru – na upit

CITY Nekretnine doo

Branilaca Sarajeva 20/I, Sarajevo

Kontakt telefon: 033 550 040, 062 446 448

E-mail: [email protected]

Plans

Katastarski plan